Krize je příležitost pro každého investora

10. května 2020

Jak výhodně nakoupit?


Během ekonomické krize vznikají příležitosti, které umožňují výhodné nákupy nemovitostí od motivovaných prodávajících, tedy od lidí, kteří se dostali problémů a shánějí rychlý přísun financí. Nejčastěji se jedná o osoby, které potřebují peníze do firmy či na živobytí. Tito lidé potřebují pomoc a vy jako investor můžete jejich problém vyřešit velmi rychle. 

Během krize je zpravidla možné nakupovat o 5 – 30 % levněji než je standardní cena. Musíte však přesně vědět, jak na to. Základem je umět správné příležitosti vyhledat. Pokud se k vám dostane nabídka, musíte ji umět rychle posoudit, propočítat a co nejdříve zareagovat. 

Pro mnohé je překvapením, že během krize roste cena nájemného. Jak je to možné? Lidé mají často strach o svojí práci, a proto nekupují nové byty, ale raději si je jen pronajímají. Na trhu se tak zvýší poptávka po pronájmu a tím pádem začne nájemné růst. 

V době krize je tak šance levně koupit nemovitost a pravidelně získávat stále vyšší výnos z pronájmu. Zhodnocení vložených peněz se může pohybovat mezi 12 – 18 % ročně při použití 90% hypotéky. 

Pokud chcete v době krize najít výhodné nákupy, ozvěte se nám. Rádi vám s hledáním pomůžeme.

 

Máte zájem? Nebojte se a dejte vědět